Tableta Prestigio MultiPad 7.0 Ultra - White/Black

COD: PMP3670B_BK

[Contactați-ne pentru un preț]

Lipsa stoc

Nou ultra-portabil 7 inch comprimat multi-touch condus de Android va rămâne pe mai mult de facilitatea de a percepe prin portul micro USB - ia-l cu tine oriunde să se bucure de lumea digitală de pe-the-go.

Prestigio MultiPad 7.0 Ultra + este un nou portabil 7-inch tablet PC ultra alimentat de la Android, inclusiv facilitatea de a se percepe prin microUSB, făcându-l un dispozitiv cu adevărat mobil. Un design subțire vă permite să se potrivi geanta, astfel încât să poți lua cu tine oriunde te duci. Asculta muzica atunci când aveți de gând să lucreze, viziona filme pe avion, citit cărți într-o cafenea, chat cu prietenii în timpul o pauză de cafea, magazin on-line pe canapea sau imagini spectacol la casa unui prieten - mai multe aplicații sunt deja preinstalate astfel încât toate ce trebuie sa faci este doar atinge ecranul. Descărca mai mult de 700.000 de aplicații, care va satisface toate nevoile dvs. de pe Google Play. Cu Prestigio Multipad 7.0 Ultra +, veți obține toate caracteristicile pe care doriți să le vedeți în tablet PC-ul. Bucurați-vă de filme în format full HD la calitate 1080p și jocuri 3D. Extinde cu ușurință memoria internă de 4 GB cu un 32GB suplimentare prin intermediul cardului de memorie microSHDC / microSD și de a lua 5GB de stocare cloud cu aplicarea SugarSync preinstalat. Fii la curent cu tot ceea ce iti place cu mare viteză Wi-Fi și apeluri video prin intermediul built-in camera web VGA. Realizate cu stil și de înaltă calitate, Prestigio MultiPad este disponibil în 3 culori diferite - Onyx negru, vin roșu și alb alpin - pentru a se potrivi fiecare gust.

Ultra-portabil

tableta presario ultra

Dispunând dun ecran extrem de portabil 7 inch capacitiv multi-touch TFT LCD cu o rezoluție de 800x480, care se va mai potrivi cu ușurință în geanta dvs., astfel încât să poți lua cu tine oriunde te duci - asculta muzica atunci când aveți de gând să lucreze, viziona filme pe avion, citit cărți într-o cafenea, chat cu prietenii în timpul o pauză de cafea, magazin on-line pe canapea sau imagini spectacol la casa unui prieten. Doar atinge ecranul!Android 4.1 preinstalat

Android 4.1 Jelly Bean este cea mai rapidă și fluidă versiune de Android încă și aveți o preinstalat pe MultiPad dumneavoastră Prestigio. Bucurați-vă de mai rapidă de încărcare a paginii, un ecran tactil ultra-sensibil, performanță îmbunătățită, utilizarea eficientă a bateriei și toate noile caracteristici ale cele mai recente sistem de operare Android. preinstalata cu cele mai multe aplicații utile, multe dintre care veți găsi pe piață Google Play în categoria "plătit", Prestigio MultiPad este gata de utilizare imediat ce se scoate din cutie. Printre cele mai populare aplicații acolo, veți găsi Office Suite Pro, care vă permite nu numai pentru a vedea, dar, de asemenea, edita documente de birou; eReader Prestigio care vă va permite să citiți exact cum vă place să citesc cu o mulțime de setări personalizate și o alegere de peste 270.000 de cărți electronice în 23 de limbi, SugarSync cazul în care veți obține spațiu nor 5GB de rezervă, fișiere de sincronizare, foldere de acțiuni, și accesa datele direct de pe dispozitivul Android, coduri de bare, care vă permite să se uite în sus prețurile produselor, recenzii și comparații de cumpărături inteligente, și, desigur, cel mai popular joc mobil - Angry Birds - este deja preinstalat! Gaseste mai multe aplicații pentru a se potrivi toate nevoile dvs. de pe Google Play. Acces la mai mult de 700.000 de aplicații pentru a asculta muzica preferată, citesc cărți și reviste fascinante, ma uit la filme noi și emisiuni TV populare, aplica efecte artistice fotografiilor dvs., juca jocuri și mult mai mult.

Nelimitat Divertisment

Uita-te la filme la calitate Full HD 1080p cu o claritate uimitoare și buna redare, precum și joacă cele mai dinamice jocuri de pe MultiPad în 3D. Acest MultiPad Prestigio este, de asemenea, compatibil cu majoritatea formatelor de text, imagine și video.

Mai multe oportunități

Memoria internă de 4 GB poate fi extinsă cu până la 32GB capacitate de stocare suplimentare prin intermediul micro SDHC / micro SD card de memorie suplimentară și 5GB de spațiu de cloud prin intermediul SugarSync aplicare preinstalat, astfel încât să puteți lua intreaga lume mass-media cu tine - filme, muzică, Galerie foto, cărți electronice, fișiere de date -. cu o lipsă de spațiu Obțineți mai mult pentru mai puțin - conectați un dongle 3G pentru micro USB și bucurați-vă de conectivitate mai mult cu 3G Internet mobil de pe MultiPad ta. Fa-te mai confortabil atunci când sunteți acasă sau la birou cu utilizarea unui mouse sau o tastatură conectată la MultiPad prin cablu OTG. Vă puteți conecta stick-ul de memorie USB pentru transferul de date în același mod.

Rămâneți în Touch

Un mare viteză Wi-Fi (802.11b | g | n) vă va oferi acces rapid la tot ceea ce iti place fie ca este vorba de scorurile de fotbal sau rețete de gătit, cumparaturi on-line sau o rezervare la hotel și vă va ajuta să păstrați legătura cu prietenii, familia și partenerii de afaceri folosind e-mailuri, rețele sociale și apeluri video cu un built-in camera web VGA.

Întotdeauna pe

Acum, că puteți încărca Multipad dvs. prin portul micro-USB, acesta va rămâne pe mai mult oferindu-vă cu mobilitate suplimentar. Conectați-l la PC-ul dvs. și de încărcare va deveni fără sudură.

SPECIFICAȚII
Producator articolul PMP3670B_BK
Producător PRESTIGE
Seria și Familiei M
Caracteristici G-Sensor, Video Accelerator, accelerometru 3D, suport USB OTG, microUSB încărcare, OpenGL 2.0
Culoare extern Negru
Material Sticlă / plastic
Tip pachet Cu amănuntul
PROCESOR
CPU ARM Cortex A8 (Allwinner A13)
CPU internă rata de ceas 1.00 GHz
CPU Core Cantitate 1
PLACĂ VIDEO
GPU M
GPU viteză 360MHz
AFIȘA
Dimensiune ecran 7.0 "
Rezoluție de afișare 800x480
Tehnologia de afișare TFT LCD
Afișarea Caracteristici Ecran capacitiv multitouch
Rotația ecranului G-Sensor
MEMORIE
Dimensiune memorie internă 4 GB
Instalat RAM Capacitate de stocare 512 MB
Flash card Suportate Micro SD / Micro SDHC
CARACTERISTICI ALE TELEFONULUI
Tehnologie telefon Nu
Protocoale de telefon Nu
Trupe de telefon Nu
INTERFAȚĂ
Interfețe Wi-Fi, Micro SD, Micro SDHC, Micro USB 2.0
Interfață Wi-Fi IEEE 802.11b/g/n
Interfață Bluetooth Nu
Interfață USB 1 x Micro USB
Interfața HDMI Nu
Interfață audio 1 x 3.5 mm mini-jack
Interfata VGA Nu
MULTIMEDIA
Aparat foto digital Fata: 0.3 Mpixel
Caracteristici video Redare FullHD
Caracteristici sunet Redare audio stereo
Multimedia suportate Redare audio, imagini, redare video, eBook
SOFTWARE-UL
Sistemul de operare Android 4.1 upgradabil
BATERIE *
Tehnologie baterie Litiu Polimer
Baterie Capacitatea de curent 3200 mAh
Redare video în timp baterie Max 4 ore
Baterie timp de redare audio Max 18hr
Baterie Timp de asteptare Max 120hr
DIVERSE
Dispozitive Built-in Cititor de carduri, microfon, difuzoare stereo
Accesorii incluse Adaptor, Cablu USB, ghid de pornire rapidă, certificat de garantie, OTG-cablu
Cerințe de sistem Microsoft Windows 2000, Microsoft Windows 7, Microsoft Windows Vista, Microsoft Windows XP, Mac OS X 10.4 sau mai târziu, Linux 2.4.0 sau mai târziu
Aplicațiile instalate Browser, Calculator, Calendar, aparat foto, ceas, Oameni, Download, E-mail, File Manager, Explorer, Galeria, muzica, video, Installer Prestigio, eReader Prestigio, Settings, Sound Recorder, update OTA, convertor valutar, Stock Alert, Twitter , 250 + Solitairs, Șah gratuit, CrossMe și CrossMe culoare, Evernote, Einstein Brain Trainer, OfficeSuite Pro, SugarSync, McAfee Antivirus, RIA News (RU), Taxi Yandex (RU), Yandex.Mail (RU), Yandex.Maps ( RU), Yandex.Market (RU), Yandex.Searсh (RU), Грамотей! (RU), Я учу слова (RU), Vkontakte (RU)
DIMENSIUNI ȘI AL DISPOZITIVULUI GREUTATE
Lățime (mm) 192
Înălțime (mm) 116
Adancime (mm) 10.7
Nominală Greutate 0.305 kg
GARANȚIE
Garanția produselor returnabile Da
Termenul de garantie (luni) 24
Criteriile de validare Garanție Număr de serie
Termenul de garantie Note Perioada de garanție a bateriei este de 6 luni

 

 

Prestigio

Nici o postare găsită

Tastați caracterele pe care le vedeți în imagine.

Niciunul
În curs de procesare...