Imprimanta Samsung Laserjet Mono SCX-3400/SEE - Multifunctionala

COD: SCX-3400/SEE

[Contactați-ne pentru un preț]

Lipsa stoc

20 ppm Digital Mono LaserJet Printer 1200x1200 dpi, SPL, 64MB, Scan color 4800dpi, Copier 20cpm, USB 2.0 , Procesor 433 Mhz, One Touch Print Screen Button, FPOT 8,5 sec, grey design.

Apăsaţi pe buton. Economisiţi costurile de imprimare.

SCX 3400 eco

Optimizati imprimarea intr-un singur pas simplu, prin intermediul butonului One touch Eco.Puteti reduce costurile de imprimare, atunci cand treceti rapid la modul Eco, economisind toner, hartie si energie.Nu e nevoie sa pierdeti timp schimband setari sau modificand documente, cu aceasta functie utila, o simpla atingere este tot ce ai nevoie pentru a configura imprimanta dvs. pentru a livra cele mai bune rezultate economice.

Optimizati imprimarea cu Easy Eco Driver

Bucurati-va de optimizarea costurilor de fiecare data cand imprimati, multumita tehnologiei Samsung Easy-Eco Driver.Cu acest program util veti avea posibilitatea de a examina cu exactitate documentul inainte de tiparire, ajustand calitatea, culoarea precum si alte setari, pentru a satisface cerintele dumneavoastara precise si bugetare, precum si eliminarea inutila de text, imagini si alte elemente.Puteti monitoriza chiar si econommiile, inclusiv hartie, toner, energie si costul total.Spune la revedere imprimarii ineficiente si descopera un mod mult mai economic si eficient.

O gestionare uşoară şi eficientă a imprimării, simplificată

Descoperiti un management simplificat de imprimare prin intermediul Easy Printer Manager.Acest software integrat EPM va permite sa setati rapid aparatul si sa monitorizati totul utilizand functiile facile ale acestuia.Nu va mai faceti griji de consumul neasteptat al tonerului, identificarea dispozitivului, precum si alte functii ,acum toate sunt mai usor de accesat prin intermediul Easy Printer Manager.

Din monitor pe hartie cu un singur click

Butonul "Print Screen" - convenabil situat pe panoul de control al imprimantei, va permite sa imprimati continutul de pe ecran, rapid si usor, chiar si atunci cand sunteti departe de birou. Doar o singura atingere este tot ce este nevoie. Cu un singur click, nu mai exista editare suplimentara, decuparea materialului nedorit din paginile Web sau documente.In cazul in care o singura pagina este ceea ce vrei, e ceea ce vei obtine. Cu o simpla apasare a butonului imprimati continutul monitorului. Tine apasat butonul pentru mai mult de doua secunde si SCX-3400 printeaza ultimul obiectiv avut pe monitor. Acum puteti imprima orice, oricand.

Realiza mai mult cu imprimare rapidă Samsung

Nu te multumi cu o printare lenta.Cu o imprimare mai rapida de la Samsung, de 20 pagini pe minut, puteti reduce timpul pierdut agatat in jurul imprimantei. Imprimanta de performanta imbunatatita va simplifica fluxul de lucru atat pentru angajati cat si pentru afacere, pentru a atinge potentialul maxim.

Lucraţi la întreaga capacitate prin funcţionalitatea 3 în 1

scx 3 in 1

Beneficiati de versatilitatea 3 in 1 cu Samsung SCX-3400, simplifica fluxul de lucru si asigura faptul ca operatiunea de imprimare este efectuata cat mai eficient posibil.Cu functiile de imprimare, copiere si scanare, ofera flexibilitate si va permite sa lucrati cu mai putine impedimente.O serie de caracteristici inovatoare, cum ar fi ID Copy, N-up copy, Scan-to-email precum si functia de PC fax asigurand o forta de munca cu o functionalitate necesara pentru a prospera in lumea moderna a afacerilor.

Ofera o imprimare remarcabila

Daca doriti sa faceti o impresie buna, nimic nu este mai profesional decat claritatea de printare a imprimantei Samsung SCX-3400 la o rezolutie de 1200 x 1200 dpi.Imprimarea de inalta rezolutie de acesr calibru, asigura faptul ca printarile precum prezentarile de lucru si rapoartele sunt clare si impresionante. Deci, da operatiei, fiecare sansa de a face o impresie buna, cu imprimarea de inalta rezolutie.

 

Specificatii tehnice
Denumire Model SCX-3400/SEE
Caracteristici Functii Imprimanta/Copiator/Scanner
Tip hartie A4
Tip Laserjet alb/negru
Format suportat A4 / A5 / Letter / Legal / Executive / Folio / Oficio / ISO B5 / JIS B5 / Envelope (Monarch, Com10, DL, C5)
Viteza de printare alb/negru 20 ppm
Rezolutie la printare alb/negru 1200 x 1200 dpi
Printare prima pagina 8,5 sec
Scanner: Format suportat A4
Tip scanner Color CIS
Rezolutia imbunatatita de scanare 4800 x 4800 dpi
Rezolutia optica de scanare 600 x 600 dpi
Copiator Format suportat A4
Viteza de copiere alb/negru 20 cpm
Zoom (%) 25 - 400%
Diverse Capacitate hartie Intrare: 150 coli 
ADF 
Iesire 100 coli cu fata in jos
Duplex Nu
Printare CD/DVD Nu
Conectivitate USB 2.0
Wireless Nu
Retea Nu
Limbaj imprimanta SPL
Memorie 64 MB
Consumabile Cartus Toner MLT-D101S (Negru)
Sisteme de operare SO Microsoft Windows 2000 / XP / Vista / Win7 / 2003 Server / 2008 Server
SO Apple Mac OS X 10.4 - 10.7
Caracteristici fizice Lungime (mm) 389
Latime (mm) 274
Inaltime (mm) 249
Greutate (kg.) 6.7
Acustic 50 dBA

 

SAMSUNG
Multifunctionala

Nici o postare găsită

Tastați caracterele pe care le vedeți în imagine.

Niciunul
În curs de procesare...