GPS Mio Spirit 690 Eu LifeTime

[Contactați-ne pentru un preț]

Lipsa stoc

Serie Mio Spirit 690 LM vine cu actualizare pe viaţă a hărţilor, serviciul Mio Lifetime Map Update), astfel încât nu trebuie să îţi mai faci griji pentru noile hărţi sau modificările produse pe rutele tale. Serie Mio Spirit 690 LM te va ghida pe străzile noi  şi la orice adresă, fără ezitare. Noul Mio Spirit 690 LM, cu ecranul său mare de 5" şi funcţiile de navigaţie premium, are tot ce îi trebuie pentru a fi un dispozitiv de navigaţie puternic. Previzualizaţi dintr-o privire rutele cu Alegerea rutelor; mergeţi pe rutele mai bune folosind SmartRoutes şi LearnMe Pro™. Spirit 690 LM este un dispozitiv de navigaţie complet pentru cei care doresc o prestaţie excelentă pe drum.

Harti : Europe Plus (44 hărţi): Albania, Andorra, Austria, Belgia, Belarus, Bosnia şi Herţegovina, Bulgaria, Croatia, Muntenegru, Republica Cehă, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franta, Gibraltar, Grecia, Spania, Olanda, Irlanda, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Letonia, Macedonia, Malta, Moldova, Monaco, Germania, Norvegia, Polonia, Portugalia, România, San Marino, Serbia, Slovacia, Slovenia, Elveţia, Suedia, Turcia, Ucraina, Vatican, Ungaria, Marea Britanie, Italia. Germania, Elveţia, Austria, Republica Cehă, Polonia, Slovacia, Ungaria.

Functii de top

Port AV 

Mio Spirit 690 LM poate recepţiona semnal AV de la un dispozitiv extern, precum un player DVD sau o cameră de asistenţă la parcare.

Actualizare pe viaţă a hărţilor

Datele despre drumuri se modifică tot timpul. Ne place să vă ţinem la curent, astfel încât să nu fie nevoie să vă faceţi vreodată griji privind capătul drumului. Veţi primi cele mai recente hărţi pentru toată durata de viaţă a dispozitivului dvs. Mio, de maxim 4 ori pe an.

Căutare după cuvinte cheie

Mai mult, noua facilitate de căutare după cuvinte cheie este gândită pentru a te ajuta să găseşti calea cu Mio Spirit 690 LM. Incepeţi doar să tastaţi un nume de stradă, loc sau punct de interes şi tastatura predictivă începe căutarea în baza de date internă, listând opţiuni folositoare dintre care să alegi.

SmartRoutes™

SmartRoutes™ foloseşte o bază de date cu informaţii preluate de la milioane de şoferi pentru a optimiza ruta calculată: veţi putea astfel să călătoriţi mai rapid şi mai eficient.

Uşurinţă în utilizare

Cu Mio Spirit 690 LM, folosirea Sat Nav a devenit mai uşoară! Designul minimalist şi clar al meniului Spirit QuickStart™ poate să vă ajute să găsiţi şi să navigaţi către diferite destinaţii mai uşor, mai repede şi într-o manieră mai sigură decât oricând.

LearnMe Pro™

Modulul perfecţionat LearnMe Pro™ monitorizează şi reţine stilul dumneavoastră de condus, oferindu-vă rute personalizate în funcţie de preferinţele dumneavoastră.

Mergeti chiar mai departe pe jos

Mio Spirit 690 LM functioneaza exceptional atat inauntrul cat si in afara masinii. Modulul pieton foloseste harti 2D dezvoltate pentru a va ajuta sa gasiti ca si pieton drumul in interiorul marilor orase, avand conturul cladirilor reprezentat pentru o orientare mai facila. Ajutandu-va sa descoperiti locuri noi neaccesibile prin intermediul autovehicolului, Mio duce navigatia un pas mai departe. Acum cu adevarat puteti sa explorati mai mult.

O nouă abordare a benzilor şi a bifurcaţiilor

Cu ajutorul Lane Guidance, vă aflţi în permanenţă pe banda corectă pentru a vira, un lucru foarte util în traficul aglomerat al zilelor noastre. Software-ul Spirit dispune, de asemenea, de vizualizări 3D realiste ale bifurcaţiilor care se potrivesc semnelor majore de circulaţie, acordându-vă mai mult timp să înţelegeţi ceea ce urmează, pe măsură ce vă apropiaţi de o intersecţie sau de o ieşire.

Tastatură QuickSpell™

Tastatura QuickSpell™ vă oferă instant sugestii pentru destinaţia dvs. Această funcţionalitate inteligentă scade numărul erorilor şi vă permite să salvaţi timp atunci când începeţi călătoria.

Hărţi de închiriat

Când plecaţi într-o călătorie scurtă, veţi dori să aveţi la dumneavoastră dispozitivul de navigaţie, chiar dacă mergeţi în altă ţară. Puteţi închiria harta unei ţări pentru 3, 7 sau 30 de zile, economisind astfel 80% din costul achiziţionării hărţii respective.

Alegerea rutelor

Obţineţi selecţia de rute optimă înainte de a porni la drum. Cu noua Alegere a rutelor, în loc de o singură rută, puteţi previzualiza acum 4 rute diferite pe ecran: cea mai rapidă, cea mai scurtă, cea mai simplă şi cea mai economică, pentru a alege varianta de care aveţi nevoie în momentul respectiv.

Planificatorul de călătorie

Mio Spirit 690 LM vine cu un planificatorul pentru călătorii puternic, care vă permite să vă plnificaţi călătoriile confortabil, de acasă, folosind aplicaţia MioMore™ Desktop sau direct pe dispozitiv, unde puteţi seta puncte intermediare multiple, să le prioritizaţi pentru a obţine trasee optimizate şi să le previzualizaţi folosind modul de simulare.

Asistenţă la parcare

Funcţie de asistenţă la parcare afişează automat o listă de parcări disponibile când sunteţi pe o rază de 1 km de destinaţie: astfel, nu va mai fi nevoie să căutaţi dumneavoastră o parcare în zonă.

Ecran de 5"

Dispozitivul Moov dispune de un ecran uimitor de 5".

Lângă mine

Accesează cele mai apropiate puncte de interes sau salvează-le pe cele favorite.

Găseşte-mi maşina

 Salvează datele de localizare a maşinii tale, astfel încăt să nu îţi mai faci griji la întoarcere către locul de parcare.

Specificatii Tehnice :

Dimensiune ecran

5.0 inch

Touchscreen

Da

Rezolutie

480 x 272 pixeli

Procesor

Samsung 6443

Frecventa

400 Mhz

Memorie RAM

128 MB

Memorie Flash

4 GB

Tip card

microSD

Harti incluse

Harta completa Europa

Porturi

miniUSB

Tip acumulator

Li-Ion

Capacitate acumulator

720 mAh

GPS Receiver

SiRFstar III cu InstantFixII

Dimensiuni

142 x 88.5 x 17.5 mm

Greutate

185 g

Garantie

24 luniMio

Nici o postare găsită

Tastați caracterele pe care le vedeți în imagine.

Niciunul
În curs de procesare...