GPS GeoVision 5900 5"- 800*480

COD: PGPS5900EU4HDNG

[Contactați-ne pentru un preț]

Lipsa stoc

LOCUITORUL URBAN

 Spațioasă de înaltă rezoluție Adevărat color TFT cu un design modern de navigație și divertisment.

Noua serie nouă de navigatoare GPS GeoVision oferi cele mai noi tehnologii într-un design ultra-modern. Extrem de subțire și ușor, noul GeoVision 5900 are carcasă bine conceput de calitate înaltă construi disponibil într-o culoare rosu aprins pentru a se potrivi un stil de viață rapid ritm urban.

Pe lângă performanțe de navigație remarcabile, acest navigator GPS-ul este, de asemenea, un jucător complet media, un eBook Reader și are diferite jocuri -. Totul sub control cu "touch screen HD 5.0 software-ul Navitel premiat este intuitiv și are un design vizual atrăgătoare. Caracteristicile extinse și avansate sunt inteligent separate de principalele funcții, astfel încât chiar și utilizatorilor neexperimentați vor găsi navigație de bază simplu și ușor de manevrat. de înaltă rezoluție vizualizare 3D, rute inteligente sunt doar din câteva din multe caracteristici uimitoare.

Printre sistemele de navigație GPS Prestigio GeoVision 5900 este soluția potrivită pentru cei care doresc un dispozitiv inteligent și portabil, cu numeroase all-in-One și un design elegant.

Design ultra-modern

Dispunând de o confortabilă 5.0 "touch screen HD, GeoVision 5900 este extrem de subțire și ușor. Corpul bine concepute de o calitate înaltă clădire vine într-o culoare rosu aprins pentru a se potrivi un stil de viață rapid ritm urban. Conceput pentru a vă ajuta să ajungeți la destinația dorită, cu minim de efort, acest navigator GPS poate fi ușor transportată oriunde sau mai rapid de instalat in masina ta.

Premiat de navigare 3D

Premiat iGo Primo aplicația de navigație 3D permite GeoVision pentru a arăta hărți detaliate cu vizualizare de clădiri și repere renumite în 3D pentru orientare usor oriunde te duci. De asemenea, afișează mii de puncte de interes, cum ar fi benzinării, hoteluri și restaurante. O interfata user-friendly și icoane intuitive va îmbunătăți experiența de navigare. Conceput pentru a face viața mai ușoară, cu simplitate și confort în minte, Prestigio GeoVision 5900 de caracteristici, cum ar fi opțiuni alternative reale traseu, speedcams de utilizator, semn țară specifice icoane de alertă, imagine de navigare, tastatura SMART și multe altele.

Multimedia Entertainment

În plus față de navigator GPS, vă sunt, de asemenea, obtinerea un player multimedia complet cu cititor de cărți electronice funcționalitate, precum și jocurile. Bucurați-vă de călătorie în timp ce ascultați muzică, vizualizarea imaginilor, vizionarea unui film, citind o carte sau jucând jocuri - toate într-un singur dispozitiv. Stay tuned tot drumul cu o memorie internă de 4 GB și cu sprijinul de un card micro SD si viata lunga a bateriei.

Comoditate în minte

Ce e mai mult acest GPS caracteristici model de USB și porturi Setul cu cască pentru mai mult confort. Printre accesoriile care sunt incluse, veți găsi o Prestigio inteligent de montare pentru instalare ușoară și sigură, un stylus și un toc de purtare stilat pentru portabilitate în condiții de siguranță. Deci, dacă sunteți în căutarea pentru un dispozitiv inteligent și portabil, cu numeroase all-in-One și un design elegant, atunci GeoVision 5900 este soluția corectă.

Specificatii tehnice :

SISTEM
Destinație În aer liber
Navigare Chipset MTK MT3328
Sprijinit prin satelit sistem de navigare GPS
Canale Cantitate 64
Antenă Intern
CPU
CPU MTK MT3351C ARM11
CPU internă rata de ceas 468 Mhz
MEMORIE
Dimensiune memorie internă 4 GB
Instalat RAM Capacitate de stocare 128 MB
Flash card Suportate Micro SDHC de până la 8 GB
AFIȘA
Dimensiune ecran 5 "
Rezoluție de afișare 480x800
Tehnologia de afișare LCD
Afișarea Caracteristici Touch-screen
INTERFAȚĂ
Interfețe Audio de ieșire 
USB 2.0
Interfață USB Mini USB
Interfață audio 2,5 mm mini-jack
SOFTWARE-UL
Sistemul de operare Microsoft Windows CE 6.0
Aplicațiile instalate Audio player 
Vizualizator imagini 
Video Player
Software-ul de navigare iGo
Principalele Coduri Hartă Europa
DIVERSE
Tip pachet Cu amănuntul
Culoare extern Negru
Accesorii incluse Masina încărcător 
Cradle 
Stylus 
Cablu USB
Dispozitive Built-in Tuner FM 
difuzor
BATERIE
Tehnologie baterie Litiu Polimer
Baterie Capacitatea de curent 850 mAh
DIMENSIUNI ȘI AL DISPOZITIVULUI GREUTATE
Adancime (mm) 10.8 mm
Înălțime (mm) 92 mm
Lățime (mm) 131,8 mm
Nominală Greutate 0.158 kg
GARANȚIE
Garanția produselor returnabile Da
Termenul de garantie (luni) 24 luni (e)
Criteriile de validare Garanție Număr de serie
Prestigio

Nici o postare găsită

Tastați caracterele pe care le vedeți în imagine.

Niciunul
În curs de procesare...