GPS GeoVision 5800BTHDDVR 5"- 800x480

COD: PGPS5800EU4DVRBKNG

[Contactați-ne pentru un preț]

Lipsa stoc

GeoVision 5800

NAVIGARE ȘI ÎNREGISTRARE

Cu un built-in camera video, GPS Navigator devine, de asemenea, un recorder video HD pentru a vă arăta drumul precum și înregistrarea pe de conducere.

GeoVision 5800 aduce un nou sens pentru sisteme moderne de navigație GPS, acum oferind, de asemenea, o înregistrare video HD de ceea ce se întâmplă în timpul călătoriei, datorită sale built-in camera video.

Combinând cel mai nou design și tehnologie high-end, noul model oferă un jucător complet media, un eBook Reader și are diferite jocuri - toate sub controlul dumneavoastră cu "touch screen HD 5.0. Cel mai recent software de navigare 3D iGo Primo este intuitiv și are un design vizual atrăgătoare. Caracteristicile extinse și avansate sunt inteligent separate de principalele funcții, utilizatorii astfel încât, chiar fără experiență vor găsi navigație de bază simplu și ușor de manevrat. De înaltă rezoluție vizualizare 3D, rute inteligente sunt doar din câteva din multe caracteristici uimitoare.

Acest model are, de asemenea, Bluetooth Hands apel gratuit pentru conducerea în condiții de siguranță și un built-in transmițător FM, care vă permite să joace de MP3 direct la radio.

Printre sistemele de navigație GPS Prestigio GeoVision 5800 este soluția potrivită pentru cei care doresc un dispozitiv inteligent și portabil, cu numeroase all-in-One și un design elegant.

Înregistrare video HD

Datorită built-in camera video HD, puteți revizui exact ceea ce sa întâmplat pe drum, permițându-vă să urmăriți de conducere, precum și alte autoturisme.

Confortabil și subțire

Prestigio navigator GPS GeoVision 5800 a fost conceput pentru a vă ajuta să ajungă la destinația dorită, cu minim de efort. Dispunând de o confortabilă 5.0 "touch screen HD și un design ultra-subțire, acest navigator GPS poate fi transportată oriunde sau mai rapid de instalat in masina ta.

Premiat de navigare 3D

Premiat iGo Primo aplicația de navigație 3D permite GeoVision pentru a arăta hărți detaliate cu vizualizare de clădiri și repere renumite în 3D pentru orientare usor oriunde te duci. De asemenea, afișează mii de puncte de interes, cum ar fi benzinării, hoteluri și restaurante. O interfata user-friendly și icoane intuitive va îmbunătăți experiența de navigare. Conceput pentru a face viața mai ușoară, cu simplitate și confort în minte, Prestigio GeoVision 5800 oferă aceste opțiuni ca alternative reale traseu, speedcams de utilizator, semn țară specifice icoane de alertă, imagine de navigare, tastatura SMART și multe altele.

Multimedia Entertainment

În plus față de navigator GPS, vă sunt, de asemenea, obtinerea un player multimedia complet cu cititor de cărți electronice funcționalitate, precum și jocurile. Bucurați-vă de călătorie în timp ce ascultați muzică, vizualizarea imaginilor, vizionarea unui film sau citind o carte - toate într-un singur dispozitiv. Stay tuned tot drumul cu o memorie internă de 4 GB cu ajutorul unui card micro SD si o viata lunga a bateriei.

Comoditate în minte

Ce e mai mult acest GPS model dispune de USB, Bluetooth și porturi pentru mai mult confort Setul cu cască. A built-in transmițător FM vă permite să joace de MP3 direct la radio și Bluetooth Hands apel gratuit permite conducerea în condiții de siguranță. Printre accesoriile incluse, veți găsi o Prestigio inteligent de montare pentru instalare ușoară și sigură și un stylus. Deci, dacă sunteți în căutarea pentru un dispozitiv inteligent și portabil, cu numeroase caracteristici all-in-one și un design elegant, GeoVision 5800 este soluția corectă.

SISTEM
Destinație În aer liber
Navigare Chipset SIRF Atlas V
Sprijinit prin satelit sistem de navigare GPS
Antenă Intern
Senzori G-Sensor
CPU
CPU ARM11
CPU internă rata de ceas 664 Mhz
CPU Core Cantitate 2
MEMORIE
Dimensiune memorie internă 4 GB
Instalat RAM Capacitate de stocare 128 MB
Flash card Suportate Micro SD / SDHC de până la 8 GB
AFIȘA
Dimensiune ecran 5 "
Rezoluție de afișare 480x800
Tehnologia de afișare LCD
Afișarea Caracteristici Touch-screen
INTERFAȚĂ
Interfețe Audio de ieșire 
USB, 
Bluetooth
Interfață Bluetooth Da
Interfață USB Mini USB
Interfață audio 3.5 mm mini-jack
SOFTWARE-UL
Sistemul de operare Microsoft Windows CE 6.0
Aplicațiile instalate Audio player 
Vizualizator imagini 
Video Player
Software-ul de navigare iGo
Principalele Coduri Hartă Europa, 44 tari, Navitel
DIVERSE
Material carcasa Plastic
Tip pachet Cu amănuntul
Culoare extern Negru
Accesorii incluse Cablu USB 
masina încărcător 
Stylus 
Cradle
Dispozitive Built-in Difuzor 
FM Tuner 
auto Video Recorder
BATERIE
Tehnologie baterie Litiu Polimer
Baterie Capacitatea de curent 1000 mAh
DIMENSIUNI ȘI AL DISPOZITIVULUI GREUTATE
Adancime (mm) 12,5 mm
Înălțime (mm) 84 mm
Lățime (mm) 135 mm
Nominală Greutate 0.16 kg
GARANȚIE
Garanția produselor returnabile Da
Termenul de garantie (luni) 24 luni (e)
Criteriile de validare Garanție Număr de serie


Prestigio

Nici o postare găsită

Tastați caracterele pe care le vedeți în imagine.

Niciunul
În curs de procesare...