ESET NOD32 Antivirus Business Edition (Endpoint) - Licenta 1 AN

COD: NOD32ENDP1

[Contactați-ne pentru un preț]

Lipsa stoc

Cantitatea minimă pentru "ESET NOD32 Antivirus Business Edition (Endpoint) - Licenta 1 AN" este 5.

Licenta 1 AN ESET NOD32 Antivirus Business Edition (Endpoint)

Cantitatea minima este de 5 Licente 

Protectie la nivel de Endpoint 
Protejați infractructura IT a companiei cu funcționalități antivirus, antispyware la care se adaugă un control avansat al dispozitivelor portabile. Vă puteți încrede într-o soluție care minimizează afectarea performanței sistemelor și care oferă o gamă largă de opțiuni de configurare.

 

Administrare de la distanță
Supravegheați securitatea întregii rețele dintr-o singura locație. Descoperiți o gamă extinsă de caracteristici de raportare și configurare pentru a ajusta securitatea sistemelor după cum doriți.

 

Viteza și Stabilitatea Rețelei 
Asigură o executare echilibrată și atent programată a task-urilor pentru a preveni încărcarea rețelei, inclusiv în cazul mașinilor virtuale. Alegeți din opțiunile îmbunățățite pe care le aveți pentru realizarea actualizărilor – server mirror de actualizare via conexiune HTTPS sau reveniți la vechea bază de date și la vechile module.

Protecția Endpoint-urilor
Mențineți siguranța endpoint-urilor din companie cu tehnologia de scanare cloud-powered ESET. Utilizați funcția de control a dispozitivelor portabile pentru a ține la distanță față de computerele din companie mediile si dispozitivele neautorizate (CD/DVD/USB stick etc).

Eficiență la nivelul angajaților 
Păstrează nealterată fluența de lucru a computerelor și extinde durata de viață a hardware-ului mulțumită unor cerințe de sistem reduse. Elimină distragerile inutile, precum ferestrele pop-up, în timpul prezentărilor sau rulării de slideshow-uri.

Afla mai mult : http://www.eset.ro/antivirus/eset-endpoint-antivirus.php#F

 

Eset

Tastați caracterele pe care le vedeți în imagine.

Niciunul
În curs de procesare...