Camera video auto RoadRunner 511 - black

COD: PCDVRR511

[Contactați-ne pentru un preț]

Lipsa stoc

 Multifuncțional Prestigio RoadRunner 511 este un video recorder masina care ofera real, video Full HD de calitate. Rotativ la 270 de grade de 2,5 inch TFT LCD și la 180 de grade obiectiv rotativ (cu 120 de grade unghi de vizualizare) vă oferă posibilități suplimentare de a folosi oriunde te duci sau conduce. Cu diferite setări de imagine și de viață a bateriei timp va avea posibilitatea de a utiliza RoadRunner 511 ca un aparat portabil sau foto.

Prestigio Runner 511 Road Design corp compact seamănă cu un aparat de fotografiat digital. Controalele se află pe partea laterală a unității. Un ecran pivotant reglabil 2.5 inch vă permite să vizualizați confortabil clipuri video și fotografii și este ușor de configurat DVR. În plus, ecranul vă permite pentru a determina care obiectele sunt capturate. RoadRunner 511 este unul dintre cei mai buni reprezentanți ai unui HD DVR completa. Ascuns sub corpul său compact este un sistem fiabil de supraveghere video cu funcționalitate extinsă, calitate video excelentă și performanțe superioare. Universalitatea, ușurința de utilizare și multifuncționalitate asigură că puteți utiliza RoadRunner 511 oriunde te-ai putea avea nevoie, începând ca un DVR simplu și chiar la petrecerea de ziua copilului tau.

Vizualizare Extinsa in Full HD: Unul dintre principalele avantaje ale Roadrunner 511 este funcția de înregistrare video de înaltă calitate Full HD, cu o rezoluție de 1920x1080. Viteza de înregistrare este de 30 de cadre pe secundă, ceea ce este optim pentru perceperea obiectelor în mișcare pentru ochiul uman. Viteza poate fi modificată, dacă este necesar la 60 de cadre pe secundă, cu o rezoluție de 1280x720. Înregistrare video în format este AVI/H.264. 

Capturi Precise :Un alt avantaj al Roadrunner 511 este camera de 14Mpx. Designul inteligent al dispozitivului vă permite să rotiți camera la 180 °, astfel încât să poate indica aparatul de fotografiat la secțiunea corespunzătoare a drumului cum aveți nevoie. RoadRunner 511 poate fi, de asemenea, utilizat ca un aparat de fotografiat digital și dimensiunea de fotografii poate fi ajustat până la 14Mpx.

Caracteristici multiple :RoadRunner 511 are o funcționalitate extinsă. Aparatul este echipat cu o funcție de senzor de mișcare, astfel DVR-ul va începe înregistrarea imediat ce senzorul detectează orice mișcare în cadru, ceea ce înseamnă că va avea de protecție videoclip automat fără a fi nevoie de interacțiune șofer. RoadRunner 511 sprijină în timp real de redare timp și real și vedere de afișare a datei. Ea are, de asemenea, ajustarea automată de sensibilitate la lumina si ofera o performanta mare, cu imagini mai clare în condiții de iluminare scăzută, înregistrând în noaptea cu modul Night Vision. Ca cu toate DVR-uri Prestigio, RoadRunner 511 suportă înregistrare video ciclic astfel încât atunci când cartela de memorie nu mai are spațiu, noile fișiere sunt salvate pe site-ul din cele mai vechi, permițându-vă să utilizați DVR eficient, eliminând complet orice pierdere de date.

Usor de utilizat : Roadrunner 511 este echipat cu HDMI, ieșire pentru conectarea la un monitor, televizor sau sistem home theatre digital și o ieșire USB 2.0 pentru conectarea la un PC sau laptop pentru transferul rapid de date. RoadRunner 511 suporta carduri de memorie SD de până la 32 GB.

Intotdeauna de paza : Reportofonul funcționează pe un built-in baterie reîncărcabilă Li-Ion sau DV 5V de ieșire încărcător de mașină, astfel încât, indiferent cât de departe conduci dispozitivul este mereu în gardă.

Alte specificatii :

 

Articol PCDVRR511
Utilitate În mașină
Dimensiune ecran 2.5 "
Rezoluție video 1920x1080
Rezoluție foto, Max 14 Mega Pixel
Format de decodare video H.264
Max. Frecvența cadru 60 de cadre pe secundă
GPS Nu
Capacitatea bateriei 820 mAh
De viață a bateriei 1 oră
Prestigio

Nici o postare găsită

Tastați caracterele pe care le vedeți în imagine.

Niciunul
În curs de procesare...